Despre noi

Calitatea serviciilor este criteriul cel mai important pentru noi.

 

Despre noi!

NovaMAX, subsidiara a Natim Trade SRL din Bucuresti, activeaza pe piata importului si distributiei de produse alimentare si nealimentare, livrand o gama larga si diversificata de produse. Calitatea produselor distribuite si comercializate este criteriul cel mai important pentru noi.

Distributia se realizeaza prin reteaua proprie catre marile lanturi de magazine si catre supermarketuri in Bucuresti si in tara.

 

Profilul Companiei

Principalul nostru obiect de activitate il reprezinta importul si distributia de produse alimentare si nealimentare.
Pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate, colaboram cu importanti producatori si distribuitori din industria alimentara.

Istoric

Tinta noastra a fost inca de la inceput sa oferim clientilor nostri produse si sevicii de cea mai inalta calitate. Astazi, putem spune cu mandrie ca produsele pe care le distribuim si serviciile noastre inseamna calitate. Suntem dedicati unor relatii de colaborare pe termen lung cu toti clientii si furnizorii nostri si dezvoltarii unei retele de distributie bazata pe servicii si produse de calitate.

Viziune

Scopul nostru este sa devenim cei mai buni, sa creşterem afacerile pentru viitor, luând în considerare principiile de cooperare în tot ceea ce facem.

Echipa

O echipa ambiţioasa şi energica de profesionişti dinamici si perseverenti.